Fotografija: 
Foto: Davor Pongracic/COPIX (Ilustracija)
Foto: Davor Pongracic/COPIX (Ilustracija)

Maskirani napadači upali u kuću pa pretukli ženu (64) i trudnicu (34): "Vezali ih i opljačkali"

Policija je istoga dana uhitila tri muškarca zbog sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništva nad dvije ženePrava drama odvijala se jučer tokom jutra na slavonskom području. Naime, dva maskirana muškarca upala su u kućuu kojoj su bile dvije žene te ih najprije istukli, vezali ipotom opljačkali.

Kako izvještava PU osječko-baranjska, Operativno dežurstvo Policijske postaje Našice je 24. siječnja u 9,30 sati zaprimilo dojavu da su 64-godišnjakinju iz Bokšića napale nepoznate osobe i porazbijale stvari po kući.

Tukli ih po tijelu i glavi

- Izlaskom na mjesto događaja potvrđena je dojava te je utvrđeno da su dva nepoznata maskirana muškarca ušla u kuću 64-godišnjakinje, u kojoj su se nalazile same ona i 34-godišnja trudica, te su ih odmah počeli tući rukama i nogama po glavama i tijelima i prijetiti nožem tražeći od njih novac. Razbojnici su potom vezali žene te ispreturali cijelu kuću. S pronađenim novcem i zlatnim nakitom udaljili su se u nepoznatom smjeru, kažu u policiji.

Žrtve su prevezene u Opću županijsku bolnicu Našice, gdje su starijoj utvrđene teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržana na liječenju, dok su mlađoj utvrđene lakše tjelesne ozljede te je puštena na kućnu njegu.

Uhićen trojac

- Operativnim radom i prikupljenim saznanjima policijski službenici Policijske postaje Našice isti su dan uhitili tri muškarca, 25-godišnjaka sa šireg područja Našica, 22-godišnjaka iz Donjeg Miholjca te 39-godišnjeg stranog državljanina, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništva nad dvije žene.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je uhićeni trojac počinio kaznena djela Razbojništvo i Teška tjelesna ozljeda, zbog čega su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave osječko-baranjske, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!