Fotografija: Jučer su se u naselju pored Đulovca potukli maloljetnik i 38-godišnjak pa je morala intervenirati i policija/Foto: Robert Fajt/CROPIX (Ilustracija)
Jučer su se u naselju pored Đulovca potukli maloljetnik i 38-godišnjak pa je morala intervenirati i policija/Foto: Robert Fajt/CROPIX (Ilustracija)

Maloljetnik u selu kraj Đulovca udario i napsovao čovjeka, oboje završili u putnom jarku

17-godišnjak je uhićen i priveden u prostorije policije, a protiv njega zbog remećenja javnog reda i mira, slijedi optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru, kažu u policijiDo malo žešće svađe i tučnjave došlo je jučer u Koreničanima, naselju nedaleko Đulovca. 

Kako stoji u policijskom izvješću PU bjelovarsko - bilogorske, u utorak 9. kolovoza oko 22.30 sati u Koreničanima, na ulici je javni red i mir narušavao 17-godišnjak.

Završili u putnom jarku

On je na tlo srušio 38-godišnjaka uslijed čega su obojica pala u putni jarak. Zatim je 17-godišnjak dva puta rukom udario u lice 38-godišnjaka te je pri tome vikao i galamio na njega.

-17-godišnjak je uhićen i priveden u prostorije policije, a protiv njega zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru, kažu u policiji.