Fotografija: Policija je napravila očevid na mjestu događaja/Foto: Ivo Ravlić/CROPIX (ilustracija)
Policija je napravila očevid na mjestu događaja/Foto: Ivo Ravlić/CROPIX (ilustracija)

Lopovi u nekoliko dana opelješili tri ribolovna društva i jednu udrugu na području BBŽ

U proteklih nekoliko dana provaljeno je u prostorije tri sportsko ribolovna društva i jedne sportsko ribolovne udruge iz kojih su krali novac, alkoholna pića, motorne pile...Policiji još nepoznati lopovi provalili su u proteklih nekoliko dana u prostorije tri sportsko ribolovna društva i jedne sportsko ribolovne udruge na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Policija je izvjestila kako je od četvrtka 18. studenog do subote 20. studenog, nepoznati počinitelj u Starim Plavnicama u Bjelovaru provalio u prostorije sportskog ribolovnog društva i ukrao nekoliko stotina kuna.

Iz frižidera ukrali alkohol

Osim toga, netko je u razdoblju od petka 19. studenog do subote 20. studenog, provalio u prostorije sportskog ribolovnog društva u ulici Put žrtvama u Lugu u Trojstvenom Markovcu te ukrao nekoliko stotina kuna i uređaj za pohranu memorije za nadzornu kameru u vrijednosti nekoliko stotina kuna.

Istog dana nepoznati je lopov provalio u objekat u vlasništvu sportsko ribolovne udruge u Narti i ukrao metalnu kosu u kojoj se nalazilo više tisuća kuna, dok je iz frižidera ukrao više alkoholnih pića vrijednosti nekoliko stotina kuna.

No, tu se nije zaustavio pa je već u nedjelju u večernjim satima provalio i u prostorije športskog ribolovnog društva i ukrao motornu pilu vrijednu nekoliko tisuća kuna.

Policija provodi kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja.