Fotografija: Policajci su izuzeli pronađene tragove i odnijeli ih na analizu/Foto: Admir Buljubašić/CROPIX (ilustracija)
Policajci su izuzeli pronađene tragove i odnijeli ih na analizu/Foto: Admir Buljubašić/CROPIX (ilustracija)

Lopovi na području BBŽ krali cigarete, alkohol i slatkiše, u Daruvaru opljačkana bakica

Opljačkana je trgovina u Garešničkom Brestovcu, priručno skladište benzinske pumpe u Čazmi, a 69-godišnjoj ženi u Daruvaru ukrali su novac i nakitLopovi su na području Bjelovarsko-bilogorske županije u proteklih nekoliko dana imali pune ruke posla.

U noći s četvrtka na petak, policiji još nepoznati lopov provalio je u trgovinu mješovite robe u Brestovačkoj ulici u Garešničkom Brestovcu i ukrao zasad neutvrđenu količinu raznih cigareta. Materijalna šteta će se utvrditi nakon inventure.

Šteta deset tisuća kuna

Iste te noći netko je u Ulici Franje Vidovića u Čazmi provalio u metalni kontejner koji služi kao priručno skladište benzinske postaje i iz njega ukrao neutvrđenu količinu raznih slatkiša i alkoholnog pića. Materijalna šteta se procjenjuje na 10 tisuća kuna.

U šetalištu Ivana Meštrovića u Daruvaru nepoznati kradljivac provalio je u stan u vlasništvu 69-godišnjakinje i ukrao novac i nakit. Oštećena nastalu materijalnu štetu procjenjuje na pet tisuća kuna.