Fotografija: Drski je kradljivac operirao treću godinu za redom/
Foto: Mario Pusic/CROPIX (ILUSTRACIJA)
Drski je kradljivac operirao treću godinu za redom/ Foto: Mario Pusic/CROPIX (ILUSTRACIJA)

Lopov operirao po Pakracu i Lipiku i krao sve što mu se našlo pod rukom

Trag mu se prati još od 2018., a među ostalim mjestima, početkom lipnja ove godine drski se kradljivac našao i u Lipiku gdje je u Ulici Matije Gupca provalio u jednu trgovačku radnju.
Otkriven je lopov kojeg se tereti za više kaznenih djela krađa koji je operirao na širem području i to još od 2018. godine.

Kako javljaju iz PU požeško – slavonske, u suradnji s PU brodsko-posavskom, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja grada Zagreba, kojeg se sumnjiči da je 24./25. rujna 2018., i 1./2. travnja 2019., u Donjem Čagliću, u Ulici Roberta Žilija, počinio kaznena djela „Teška krađa“, provalivši u trgovačku radnju trgovačkog društva iz Zagreba, iz koje je otuđio cigarete i druge razne proizvode široke potrošnje.

Cigarete i novac

7./8. studeni 2019., u Prekopakri, u Ulicama Stjepana Radića i Dalibora Duhača, počinio kaznena djela „Teška krađa“ - u pokušaju, pokušavši provaliti u trgovačke radnje u vlasništvu trgovačkih društava iz Siska i Kutine. 6./7. lipanj 2021., u Lipiku u Ulici Matije Gupca, počinio kazneno djelo „Teška krađa“, provalivši u trgovačku radnju trgovačkog društva iz Kutine, iz koje je otuđio dio maloprodajnog asortimana. 

I  16./17. srpnja 2021., u Čaglinu u Ulici kralja Tomislava, počinio kazneno djelo „Teška krađa“, provalivši u trgovačku radnju trgovačkog društva iz Siska, iz koje je otuđio cigarete i novac.

Protiv istog slijedi Posebno izvješće nadležnim ODO-ima u Požegi i Bjelovaru, kao nadopuna kaznene prijave.