Fotografija: Foto: Getty Images/iStockphoto (Ilustracija)
Galerija
Foto: Getty Images/iStockphoto (Ilustracija)

Kristina snimala seks s ljubavnikom pa sve slala njegovoj ženi: "Ružna si, debela i jadna"

"Kristina je tijekom istrage sve priznala. Pravdala se time da je ljubavnik “otac dvoje njezine djece koje nikada nije priznao niti on za njih plaća alimentaciju", stoji u presudiKristina (30) proglašena je krivom i osuđena zbog nametljivog ponašanja prema supruzi i ocu njezina ljubavnika. Prema presudi, ona je od veljače do svibnja u Zagrebu učestalo slala poruke ženi njezina ljubavnika te ju “pritom vrijeđala da je ružna, debela, da je njezina majka kriva zbog njenog izgleda, da je jadna, te joj slala sms poruke prijetećeg sadržaja da će vidjeti što slijedi, da će biti III. svjetski rat“, piše Danica.hr.

Osim toga, supruzi i njezinoj majci poslala je fotografije pornografskog sadržaja s ljubavnikom, dolazila do zgrade na adresu prebivališta roditelja supruge i jednom došla do ulaznih vrata njihovog stana, gdje je nastojala razgovarati s njenim ocem, koji ju je istjerao”.

Predstavljala se kao supruga

Njezinoj majci predstavila se da je supruga muža njezine kćeri, nazivala i ostale članove njezine obitelji, a njezinoj sestri poslala više sms poruka. To je kod supruge njezina ljubavnika “izazvalo osjećaj straha za vlastitu sigurnost, kao i za sigurnost članova njezine obitelji te osjećaj uznemirenosti i tjeskobe”

Kristina je od veljače do svibnja u Zagrebu učestalo slala sms poruke uvredljivog sadržaja i ocu njezina ljubavnika kojima je “vrijeđala njega, njegovu suprugu i njihovog sina, a u ulici njegova prebivališta i okolnim ulicama ostavljala papiriće na kojima je ispisala za njegovog sina da ima vanbračnu djecu”.

Sve priznala

Kristina je tijekom istrage sve priznala. Pravdala se time da je ljubavnik “otac dvoje njezine djece koje nikada nije priznao pa su išli na DNA analizu, niti on za njih plaća alimentaciju”.

Proglašena je krivom i osuđena na godinu dana uvjetnog zaztvora. Presuda je nepravomoćna i Kristina, inače samohrana i nezaposlena majka, na nju se može žaliti, piše Danica.hr.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!