Fotografija: Foto: Davor Pongracic/CROPIX (ilustracija)
Foto: Davor Pongracic/CROPIX (ilustracija)

Pijani vozač prekršio čak tri zakona, morali su ga zadržati na triježnjenju

Ne samo da je vozio pod utjecajem alkohola od 1,42 promila već mu je ranije i oduzeta dozvola, nije imao osobnu iskaznicu niti prijavljeno prebivalište, pa je prenoćio u policijiPolicija je imala pune ruke posla s 33-godišnjakom kojeg su u rutinskoj akciji kontrole prometa zaustavili u petak navečer, oko 21.25, u Brestovcu.

Muškarac u dobi od 33 godine najprije je alkotestiran, te mu je ustanovljeno 1,42 promila alkohola u krvi. Daljnja provjera pokazala je čitav niz prekršaja, javlja požeško-slavonska policija. 

Smješten u posebnu prostoriju

Tako je utvrđeno da vozi prije stjecanja prava, odnosno, dok mu je oduzeta vozačka dozvola zbog ranijih prometnih prekršaja. 

Nadalje je utvrđeno da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu ni bilo koji drugi dokument kojim bi se provjerio njegov identitet kao i da stanuje na adresi na kojoj nije prijavio prebivalište.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 33-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja i to iz čak tri zakona, Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o osobnoj iskaznici i Zakona o prebivalištu.  

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!