Fotografija: Ilustracija: MojPortal.hr
Ilustracija: MojPortal.hr

Kod Novske se sudarili putnički i teretni vlak. Ima mrtvih i ozlijeđenih

Iz Vlade je priopćeno kako na mjesto nesreće stiže premijer Andrej Plenković. Uz njega će biti ministri Oleg Butković, Davor Božinović, Vili Beroš i Marin PiletićVečeras oko 21.30 sati došlo je do naleta putničkog vlaka koji je prometovao na relaciji Okučani - Novska na teretni vlak koji je stajao zbog kvara na otvorenoj pruzi u mjestu Rajići, piše Jutarnji.hr.

Policija je tek stigla na mjesto sudara, a na terenu su sve žurne službe, Hitna pomoć, vatrogasci, HGSS, rekao nam je u 22.54 MIle Sičaja, voditelj smjene u PU sisačko-moslavačkoj. U tijeku je zbrinjavanje ozlijeđenih putnika.

Stiže premijer i ministri

- Večeras 9. rujna oko 21.30 sati između kolodvora Okučani i Novska došlo je do naleta putničkog vlaka br. 2506 na teretni vlak. U nesreći ima smrtno stradalih i teško ozlijeđenih osoba. Na mjestu nesreće su žurne službe. Uzrok nesreće bit će poznat nakon istrage. Vlak 2506 vozio je na relaciji Vinkovci – Novska - prioćili su iz HŽ-a izazivši sućut obiteljima smrtno stradalih osoba.

Iz Vlade je priopćeno kako na mjesto nesreće stiže premijer Andrej Plenković. Uz njega će biti ministri Oleg Butković, Davor Božinović, Vili Beroš i Marin Piletić te župan Sisačko-moslavačke županije Ivan Celjak, piše Jutarnji.hr.