Fotografija: 
Foto: Davor Pongracic/COPIX (Ilustracija)
Foto: Davor Pongracic/COPIX (Ilustracija)

Kod Bjelovara u prometu zaustavljen drogiran muškarac: "Marihuana pronađena i kod suvozača"

"Preliminarnim testiranjem vozača na prisutnost opojnih droga u organizmu dobivena je pozitivna reakcija na prisutnost opojnih droga. Određeno mu je vađenje krvi i urina što je on odbio", kažu u policijiBJELOVAR - Policija je prije dva dana u okolici Bjelovara u prometu zaustavila drogiranog muškarca.

Kako javjaju, u Novim Plavnicama kod Bjelovara, oko 11.15 sati prije dva dana zaustavljen je osobni automobil križevačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 39-godišnjak.

- Njegovim preliminarnim testiranjem na prisutnost opojnih droga u organizmu dobivena je pozitivna reakcija na prisutnost opojnih droga zbog čega mu je određeno vađenje krvi i urina što je on odbio.

Marihuana kod suvozača

Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama za koji je propisana novčana kazna u rasponu od 1320 do 2650 eura, kažu u policiji.

Dodaju kako je kod 30-godišnjeg suvozača u osobnom automobilu križevačkih registarskih oznaka pronađeno oko 3 grama opojne droge marihuane tako da i protiv njega slijedi optužni prijedlog, ali zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.   

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!