Fotografija: 
Foto: Goran Sebelic/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Goran Sebelic/CROPIX (Ilustracija)

Kaskaderski manevar: "Zahvatio bankinu, udario u dva betonska mosta i ogradu pa prepolovio stup"

"Protiv 24-godišnjaka pokrenut će se prekršajni postupak zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama", kažu u policijiU Gornjem Dragancu pored Čazme prije dva dana u prometnoj nesreći nastradao je mladi vozač.

Kako javljaju iz PU bjelovarsko-bilogorske, nesreća se dogodila u utorak, oko 10,40 sati.

- Do nesreće je došlo kada je 24-godišnjak, pod utjecajem alkohola, koji je upravljao osobnim automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka, kroz Gornji Draganec zbog neprilagođene brzine zahvatio bankinu.

Lakše je ozlijeđen

Vozilo se tako po bankini kretalo do betonskog mosta u koji je udarilo i nastavilo se nekontrolirano kretati pri čemu je udarilo u slijedeći betonski most i dvorišnu ogradu. Nakon toga udarilo je u drveni stup rasvjete koji je od siline udara puknuo. Vozilo se naposljetku prevrnulo na krov i zaustavilo na travnatoj površini, pojašnjavaju iz policije,

Dodaju kako je u prometnoj nesreći ozlijeđen 24-godišnji vozač koji je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ gdje su mu utvrđene lake tjelesne ozlijede.

- Protiv 24-godišnjaka pokrenut će se prekršajni postupak zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kažu u policiji.    

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!