Fotografija: 
Sve se odvijalo kasno navečer/Snimio: Goran Mehkek/CROPIX (Ilustracija)
Sve se odvijalo kasno navečer/Snimio: Goran Mehkek/CROPIX (Ilustracija)

KAO U FILMU Policija ga lovila pod rotirkama: "Skrenuo na poljski put pa zapeo u blatu"

Nakon izdavanja naredbe da se zaustavi, vozač osobnog automobila ubrzao je krećući se Đurđevačkom ulicom i Ulicom Grgura Karlovčana. Nakon što je zapeo u blatu, ispostavilo se da nema vozačku dozvoluBJELOVAR - Prava policijska potjera odvijala se prije dva dana na bjelovarskom području.

Kako javljaju iz PU bjelovarsko - bilogorske, 6. lipnja, oko 21 sat, u Trojstvenom Markovcu policijski službenici su službenim vozilom s upaljenim bljeskalicama pokušali zaustaviti osobni automobil, bjelovarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 47- godišnjak.

-Nakon izdavanja naredbe da se zaustavi, vozač osobnog automobila ubrzao je krećući se Đurđevačkom ulicom i skrenuo u Ulicu Grgura Karlovčana kojom je nastavio kretanje do poljskog puta na kraju ulice. Prelaskom na poljski put automobilom se zaustavio u blatu zbog kojeg nije mogao nastaviti kretanje.

Zapeo u blato

Utvrđeno je da je vozač osobnog automobila upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom, otkrivaju iz policije.

Također, istoga dana oko 14 sati i na garešničkom području, u Pavlovcu, u nadzoru prometa zatečen je 41- godišnjak kako upravlja osobnim automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka, prije stjecanje prava na upravljanje motornim vozilom.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!