Fotografija: 
Foto: Ranko Suvar/CROPIX (Ilustracija)
Galerija
Foto: Ranko Suvar/CROPIX (Ilustracija)

Kamionom kroz Vukovije proletio s 88km/h pa udario u drugo vozilo: "U nesreći ozlijeđena žena"

U zavoju je došlo do zanošenja priključnog vozila koje je prešlo na suprotnu stranu kolnika i udarilo u drugo vozilo prilikom čega je ozlijeđena 49-godišnjakinja



DARUVAR - Brzina i neopreznost uzrok su prometne nesreće koja se u petak dogodila na daruvarskm području. 

Kako javljaju iz PU bjelovarsko-bilogorske, 19. siječnja, oko 6,30 sati, 31-godišnjak je upravljao skupom vozila, daruvarskih registarskih oznaka, kroz Vukovije i zbog neprilagođene brzine ulaskom u zavoj došlo je do zanošenja priključnog vozila koje je prešlo na suprotnu stranu kolnika i udarilo u teretni automobil, daruvarskih registarskih oznaka, kojim je u suprotnom smjeru upravljao 51-godišnjak.

- Nakon udara 31-godišnjak je kotačima zahvatio bankinu i skupom vozila sletio u putni jarak gdje je oštetio dva prometna znaka. Nadzorom tahografskog uređaja utvrđeno je da je 31-godišnjak u trenutku nesreće vozio brzinom 88 km/h, a na toj dionici ceste dopuštena brzina kretanja vozila je 50 km/h.

Prevežena u pakračku bolnicu

U prometnoj nesreći ozlijeđena je 49-godišnja putnica iz vozila kojim je upravljao 51-godišnjak. 49-godišnjakinji je liječnička pomoć pružena u Općoj županijskoj bolnici Pakrac gdje su joj utvrđene lake tjelesne ozlijede.

Protiv 31-godišnjeg vozača slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga zbog počinjenog prekršaja iz članka 53. stavka 1. uz primjenu članka 293. stavka 2. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.    

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!