Fotografija: Pravi rusvaj nastao je jučer, kasno navečer u Gudovcu/Foto: Ranko Suvar/CROPIX, Vlado Kos/CROPIX (Ilustracija)
Pravi rusvaj nastao je jučer, kasno navečer u Gudovcu/Foto: Ranko Suvar/CROPIX, Vlado Kos/CROPIX (Ilustracija)

KAKAV RUSVAJ Konobarice se potukle u seoskom kafiću: "Gazda stajao i sve to mirno gledao"

"44-godišnjakinja i 18-godišnjakinja su se vrijeđale i fizički obračunale, a protiv obje slijedi optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira. Isto čeka i gazdu koji ih nije pokušao razdvojiti", kažu u policijiJučer, 27. rujna, oko 23,15 sati, u ugostiteljskom objektu u Gudovcu došlo je do sukoba djelatnica objekta, javljaju iz policije.

Kako kažu, 44-godišnjakinja i 18-godišnjakinja su se vrijeđale i fizički obračunale, a protiv obje počiniteljice slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Gazda ih samo gledao

- Tijekom događaja bio je prisutan 59-godišnji vlasnik ugostiteljskog objekta koji nije spriječio narušavanje javnog reda i mira iako je to mogao učiniti bez opasnosti za sebe ili druge, čime je počinio prekršaj iz članka 28. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i protiv njega slijedi optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!