Fotografija: 32-godišnji muškarac je dobio tri dana zatvora/Foto: Matija Djanješić/ CROPIX (ilustracija)
32-godišnji muškarac je dobio tri dana zatvora/Foto: Matija Djanješić/ CROPIX (ilustracija)

Jedan pijani Daruvarčanin galamio ispred kafića, drugi vrijeđao policajce

Daruvarski policajci prvo su uhitili 23-godišnjeg mladića koji je galamio ispred kafića i ignorirao njihovu naredbu da se smiri, a nakon toga i 32-godišnjaka koji ih je vrijeđaoDaruvarski policajci imali su proteklog vikenda pune ruke posla.

Naime, kako je izvijestila PU bjelovarsko-bilogorska, prvo je u subotu oko 23.50 sati ispred jednog kafića na Trgu kralja Tomislava 23-godišnji mladić remetio javni red i mir tako što je vikao i galamio.

Stavili mu lisice

Kada su mu policajci rekli da se smiri, on ih je nije htio poslušati već je nastavio s galamom. Policajci su ga tada uhitili, stavili lisice na ruke i priveli u svoje službene prostorije gdje mu je alkotestom utvrđena koncentracija alkohola od 1,21 g/kg. Nakon toga je završio u posebnoj prostoriji dok se ne otrijezni.

"Protiv 23-godišnjaka slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira", kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj.

Dvadesetak minuta kasnije, jedan policajac i policajka ušli su u gore navedeni kafić na Trgu kralja Tomislava. Dok su provjeravali identitet jedne osobe, prišao im je 32-godišnjak i počeo ih vrijeđati.

Dobio tri dana zatvora

Muškarac je uhićen i priveden u policijsku postaju gdje mu je alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola od 1,41 g/kg. Potom je i on smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja.

Protiv 32-godišnjaka slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru zbog počinjenog prekršaja iz članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 

Kako doznajemo, dobio je tri dana zatvora.