Fotografija: 
Foto: Tom Dubravec/CROPIX (Ilustracija) 
Foto: Tom Dubravec/CROPIX (Ilustracija)  

Izgubio živce jer se žena parkirala na ulaz u dvorište zgrade: "Zalupio joj vrata pa nasrnuo na suvozača"

Nakon što je iz vozila izašao suvozač, njega je odgurnuo, kažu u policiji i dodaju kako zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira protiv 75-godišnjaka slijedi optužni prijedlogBJELOVAR - Svima je dobro poznato kako je u Bjelovaru sve teže pronaći parkirno mjestom, a naročito u subotu prijepodne. Pa vozači nerijetko svoje limene ljubimce ostavljaju gdje ne treba. Pravi incident nastao je protekle subote kada je žena u jednoj od najprometnijih ulica u Bjelovaru, odlučila parkirati ispred ulaza u dvorište zgrade. To se nije svidjelo starijem građaninu.

Gurnuo suvozača

- U subotu, 3. veljače, oko 10.30 sati, u Bjelovaru, u Ulici Ivana Viteza Trnskog, na parkiralištu, 75-godišnjak je vikao i galamio na 43-godišnjakinju koja se osobnim vozilom parkirala na ulaz u dvorište zgrade. Potom joj je zalupio vozačevim vratima. Nakon što je iz vozila izašao suvozač, njega je odgurnuo, kažu u policiji.

Dodaju kako zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira protiv 75-godišnjaka slijedi optužni prijedlog.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!