Fotografija: Vozač je teško ozlijeđen, prebačen je u OB Virovitica /Foto: Ranko Šuvar/CROPIX (ilustracija)
Vozač je teško ozlijeđen, prebačen je u OB Virovitica /Foto: Ranko Šuvar/CROPIX (ilustracija)

Izgubio kontrolu nad vozilom pa se zaletio u ogradu i u obiteljsku kuću

45-godišnjak je vozilom hitne medicinske pomoći Grubišno Polje prevezen na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Virovitica, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljedeGRUBIŠNO POLJE - U nedjelju 19. lipnja oko 18.25 sati, 45-godišnjak je upravljao osobnim automobilom Renault bjelovarskih registracijskih oznaka kroz Veliku Barnu, ulicom Kralja Tomislava, iz smjera Velikog Grđevca u smjeru Grubišnoga Polja.

Kako piše u policijskom izvješću PU bjelovarsko - bilogorkse, dolaskom oko 50 metara prije kućnog broja 68, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, odnosno prešao je s vozilom na suprotnu prometnu traku. Potom je prešao preko kolnog mosta te je udario u drveni stup ograde. Nakon toga, vozilo se nastavilo kretati te je udarilo u temelj ograde, a potom i u obiteljsku kuću, gdje se je i zaustavilo.

Teške tjelesne ozljede

Na vozilu i ogradi je nastala materijalna šteta.

45-godišnjak je vozilom hitne medicinske pomoći Grubišno Polje prevezen na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Virovitica, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede, zbog čega je zadržan na daljnjem liječenju.