Fotografija: Foto: Čitatelj
Galerija
Foto: Čitatelj

Izbjegavao drugi kamion pa zahvatio bankinu i prevrnuo se: "20 tona kamena završilo na cesti"

Vlasnik vozila štetu procjenjuje na oko 10.000 eura. 33-godišnji vozač, koji nije bio pod utjecajem alkohola, nije ozlijeđenOglasila se policija s detaljima oko jučerašnje prometne nesreće u kojoj se kod Velikih Zdenaca prekrenuo šleper pun kamena, o čemu smo pisali OVDJE.

- Jučer oko 7.55 sati, 33-godišnji vozač je kroz Velike Zdence, Ulicom Zdenački Gaj, upravljao teretnim vozilom i prikolicom virovitičkih registarskih oznaka. Iz suprotnog smjera nailazio je kamion koji je, prema izjavi vozača, nakon izlaska iz zavoja prešao u njegov trak te je u pokušaju da izbjegne vozilo iz suprotnog smjera udario u desnu bočnu stranu kolnika, kažu iz policije.

Ogromna šteta

- Pritom je došlo do zanošenja kamiona i prikolice, a potom i prevrtanja kamiona i prikolice preko kolnika na desnu stranu gdje se zaustavio.

Prizor s mjesta nesreće/Foto: Čitatelj
Prizor s mjesta nesreće/Foto: Čitatelj

U tovarnom prostoru poluprikolice bilo je više od 20 tona nerazvrstanog kamenja koje je bilo razbacano po cesti. Vlasnik vozila štetu procjenjuje na oko 10.000 eura, kažu u policiji.

33-godišnji vozač, koji nije bio pod utjecajem alkohola, nije ozlijeđen. O događaju se provodi daljnje kriminalističko istraživanje.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!