Fotografija: Daruvarski policajci intenzivno tragaju za kradljivcem/Foto: Damir Krajač/ CROPIX (ilustracija)
Daruvarski policajci intenzivno tragaju za kradljivcem/Foto: Damir Krajač/ CROPIX (ilustracija)

Iz trgovine ortopedskih pomagala u Daruvaru ukrao nekoliko tisuća kuna

Kada je 37-godišnja zaposlenica nakratko otišla u skladište provjeriti imaju li artikl koji je "kupac" tražio, on je originalnim ključem koji se nalazio u bravi otvorio blagajnu, iz nje uzeo novac i pobjegaoPoliciji zasad nepoznati lopov ukrao je u petak između 14 i 15 sati novac iz blagajne u trgovini ortopedskih pomagala u Ulici Antuna Mihanovića u Daruvaru.

Otključao blagajnu

Prema službenom priopćenju PU bjelovarsko-bilogorske, nepoznati muškarac ušao je u spomenutu trgovinu u Ulici Antuna Mihanovića u Daruvaru. Kada je 37-godišnja zaposlenica nakratko otišla u skladište provjeriti imaju li artikl koji je "kupac" tražio, on je originalnim ključem koji se nalazio u bravi otvorio blagajnu, iz nje uzeo nekoliko tisuća kuna i pobjegao.

Kako izgleda lopov

- Riječ je o muškarcu u dobi od oko 30 godina, visine oko 190 centimetara, crne kose koji je u to vrijeme bio odjeven u duge hlače boje bijele kave i sivo plavu majicu kratkih rukava. Ako je netko zna o kojoj je osobi riječ, molimo da se javi u najbližu policijsku postaju ili na broj 192 - rekao nam je Dalibor Čajsa, načelnik Policijske postaje Daruvar i dodao kako trgovina nema videnadzor.