Fotografija: Policija je završila očevid u Trojeglavi/ Foto: Boris Kovacev/CROPIX (ilustracija)
Policija je završila očevid u Trojeglavi/ Foto: Boris Kovacev/CROPIX (ilustracija)

Iz PU BBŽ: „Traktor s poluprikolicom se kretao unatrag i pregazio dijete“

6-godišnje dijete je zbog zadobivenih ozljeda vozilom hitne pomoći prevezeno u pakračku bolnicu, ali je nažalost uslijed zadobivenih ozljeda preminulo.Nakon što smo jutros nešto iza 10 sati izvijestili kako je u naselju Trojeglava tragično, u svom dvorištu, poginula šestogodišnja djevojčica, stiglo je i službeno priopćenje iz Policijske uprave bjelovarsko – bilogorske.

„Danas, 23. svibnja oko 08.45 sati u Trojeglavi, općina Dežanovac, 39-godišnjak se traktorom za koji je bila priključena poluprikolica kretao unatrag. U jednom trenutku iza priključnog vozila našlo se 6-godišnje dijete, koje je s priključnim vozilom vožnjom unatrag pregazio.

Naložena obdukcija

6-godišnje dijete je zbog zadobivenih ozljeda vozilom hitne medicinske pomoći Daruvar prevezeno u Opću županijsku bolnicu Pakrac, ali je nažalost uslijed zadobivenih ozljeda preminulo.

Očevid su napravili policijski službenici Policijske postaje Daruvar temeljem usmenog naloga zamjenika Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, a koji je naložio da se sutra 24. svibnja obavi obdukcija.

U svezi navedenog događaja bit će podneseno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru“ stoji u policijskom priopćenju.