Fotografija: Ženu su iz bunara izvukli vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Grada Daruvara/Foto: Vlado Kos/Cropix (ilustracija)
Ženu su iz bunara izvukli vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Grada Daruvara/Foto: Vlado Kos/Cropix (ilustracija)

Išla spasiti mačku koja je stajala na zidiću bunara u Gornjim Sređanima pa sama pala u njega

42- godišnja žena ušla je u dvorište napuštene kuće zbog jedne mačke koja je stajala na zidu bunara. Pokušala ju je spustiti, no u jednom trenutku je izgubila ravnotežu i pala u bunarNevjerojatnu sreću imala je 42-godišnja žena koja je u četvrtak oko 18 sati pala u bunar u Gornjim Sređanima i - preživjela!

Tragom te informacije kontaktirali smo PU bjelovarsko-bilogorsku gdje su nam rekli kako je policija u četvrtak u 17.44 sati dobila dojavu da je 42-godišnja žena u Gornjim Sređanima na području općine Dežanovac, pala u bunar koji se nalazi u dvorištu jedne napuštene kuće.

Izvukli je vatrogasci

- Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe grada Daruvara izvukli su ženu iz bunara, a onda ju je preuzela ekipa Hitne medicinske pomoći koja ju je prevezla u Opću županijsku bolnicu Pakrac na pregled - rekla nam je glasnogovornica Policijske uprave bjelovarsko - bilogorske Maja Barbir Grubić. Žena pukom srećom nije ozlijeđena.

Kako smo pak neslužbeno doznali, žena je u dvorište napuštene kuće ušla zbog mačke koja je stajala na zidu bunara. Pokušala ju je spustiti s tog zida, no u jednom trenutku je izgubila ravnotežu i pala u bunar.