Fotografija: Muškarac je nakon svega završio u policiji, a sirota majka u bolnici/Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ilustracija)
Muškarac je nakon svega završio u policiji, a sirota majka u bolnici/Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ilustracija)

Iscipelario svoju staru majku u kući pokraj Bjelovara i slomio joj rebro

Stjepan K. (65) iz okolice Bjelovara zbog toga je na Općinskom sudu u Bjelovaru osuđen na osam mjeseci zatvora, uvjetno na dvije godine. Ukoliko u tom razdoblju počini novo kazneno djelo, odmah ide iza rešetakaStjepan K. (65) osuđen je na uvjetnu kaznu zatvora jer je prije nešto više od tri godine iscipelario svoju staru majku u njezinoj kući u okolici Bjelovara.

Prema presudi Općinskog suda u Bjelovaru, Stjepan je u razdoblju od 22. kolovoza 2017. do 12. rujna 2017. u obiteljskoj kući prvo udario svoju majku po lijevoj ruci i nozi, a nakon što je ona pala na pod, nastavio ju je udarati po lijevoj strani leđa.

Majka je zadobila prijelom 9. rebra u pazušnoj liniji, krvni podljev iznad koljena i brojne modrice što je okarakterizirano kao laka tjelesna ozljeda. 

Općinski sud u Bjelovaru osudio ga je na kaznu zatvora u trajanju od osam mjeseci koja mu je preinačena u uvjetnu kaznu tako da ukoliko u dvije godine počini novo kazneno djelo, odmah ide iza rešetaka.