Fotografija: Foto: Damir Krajac/CROPIX (Ilustracija)
Galerija
Foto: Damir Krajac/CROPIX (Ilustracija)

INCIDENT U DARUVARU Uhićen muškarac (60) koji je u kafiću bio s punim pištoljem i nožem

Čitatelji koji su nam dojavili informaciju o incidentu kažu kako je policija upala u kafić, ali je cijela akcija izvedena brzo te su gosti nedugo nakon incidenta mogli nesmetano ulaziti u objekt.Policijske rotirke i marica uznemirile su oko 18 sati u nedjelju građane Daruvara. Naime, u samom centru grada policija je u jednom ugostiteljskom objektu provela akciju uhićenja muškarca. 

Kako doznajemo, radi se o 60-godišnjaku iz Daruvara. On je uz sebe imao pištolj napunjen streljivom kao i nož na preklapanje. 

Priveden u postaju do otrježnjenja

U bjelovarsko-bilogorskoj policiji potvrdili su nam da su proveli akciju i to na temelju operativnih saznanja kako muškarac posjeduje oružje za koje nema dozvolu. Priveden je u postaju u Daruvaru. 

Čitatelji koji su nam dojavili informaciju o incidentu kažu kako je policija upala u kafić, ali je cijela akcija izvedena brzo te su gosti nedugo nakon incidenta mogli nesmetano ulaziti u objekt. 

No, u policiji zasad kažu samo kako je uhićena jedna osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem te da će više informacija biti poznato nakon završetka kriminalističkog istraživanja koje je u tijeku, odnosno, nakon podnošenja kaznene prijave protiv 60-godišnjaka. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!