Fotografija: Foto: Davor Pongracic/CROPIX (ilustracija)
Foto: Davor Pongracic/CROPIX (ilustracija)

HOROR U BJELOVARU Muškarac (89) u centru grada u stanu čekićem pokušao ubiti suprugu (83)

"Zadao joj je nekoliko udaraca u predjelu glave i vrata. Žena je zadobila teške tjelesne ozljede. On je uhićen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teško ubojstvo ženske osobe u pokušaju", kažu u policijiBJELOVAR - Pravi horor odvijao se u središtu Bjelovara pretprošlu noć. Naime, muškarac na pragu 90-te godine zamalo je ubio svoju sedam godina mlađu suprugu.

Kako javjaju iz PU bjelovarsko-bilogorske, u noći, 26. lipnja, oko 00.40 sati, u centru Bjelovara, 89-godišnji muškarac je u stanu hladnim oruđem teško ozlijedio svoju 83-godišnju suprugu, zadavši joj nekoliko udaraca u predjelu glave i vrata.

- 83-godišnjoj ženi je pružena liječnička pomoć te je zbrinuta u zdravstvenoj ustanovi. U ovom događaju žena je zadobila teške tjelesne ozljede.

Predan u zatvor

89 -godišnji muškarac je uhićen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teško ubojstvo ženske osobe u pokušaju. Protiv njega se podnosi kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru, a on je predan pritvorskom nadzorniku ove policijske uprave, kažu u policiji.

Neslužbeno doznajemo kako je nesretna žena napadnuta čekićem.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!