Fotografija: Plinski pištolj/Foto: Admir Buljubašić/CROPIX (ilustracija)
Plinski pištolj/Foto: Admir Buljubašić/CROPIX (ilustracija)

Hicem iz plinskog pištolja ozlijedio mladića ispred kafića u Pakracu

Pretragom je pronađen plinski revolver s 14 spremnika plina, 418 plastičnih kuglica, dva spremnika za navedeni revolver te oko 70 grama cannabis marihuaneMuškarac u dobi od 30 godine plinskim je pištoljem lakše ozlijedio 18-godišnjeg mladića ispred kafića u Bolničkoj ulici u Pakracu.

Prema policijskom priopćenju, policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Lipika kojeg se sumnjiči da je 18. ožujka 2022. iza ponoći u Pakracu u Bolničkoj ulici, ispred ugostiteljskog objekta uporabom plinskog pištolja lakše ozlijedio 18-godišnjaka i time počinio kazneno djelo "Teška tjelesna ozljeda u pokušaju".

Nije prijavio boravak

- Nadalje, temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru pretražen je ugostiteljski objekt i prostor u sklopu objekta gdje neprijavljeno boravi 30-godišnjak prilikom čega je pronađen plinski revolver s 14 spremnika plina, 418 plastičnih kuglica, dva spremnika za navedeni revolver te oko 70 grama cannabis marihuane - priopćili su iz PU požeško-slavonske.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz posebno izvješće kao dopunu kaznene prijave, predan pritvorskom nadzorniku. Protiv njega također slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, a uručen mu je i prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prebivalištu.