Fotografija: Anamarija Blažević, gradonačelnica Grada Pakraca/Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr
Anamarija Blažević, gradonačelnica Grada Pakraca/Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr

Gradonačelnica Pakraca i njezina obitelj imali prometnu nesreću u centru grada

"Sa ženom koja je skrivila nesreću čujem se dva puta dnevno. Svakom se to može dogoditi, najvažnije je da smo svi dobro", rekla nam je gradonačelnica BlaževićGradonačelnica Pakraca Anamarija Blažević u ponedjeljak je u samom središtu Pakraca, na Trgu Josipa bana Jelačića, doživjela prometnu nesreću u kojoj su, prema policijskom izvješću, lakše ozljede zadobili ona i njezina djeca stara 9 i 11 godina. Suprug koji je vozio auto prošao je bez ozljeda. 

Peugeot oduzeo prednost

Prometnu nesreću skrivila je, kako je izvijestila Policijska uprava požeško-slavonska, 35-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke Peugeot daruvarskih registarskih oznaka. Name, vozačica Peugeota je oko 15:40 na križanju oduzela prednost prolaska osobnom automobilu marke Mazda u kojem se nalazila obitelj gradonačelnice Blažević, a kojim je upravljao njezin 42-godišnji suprug. 

"Svi smo dobro"

- Sve je u redu, svi smo dobro, žena koja je vozila Peugeot nenamjerno je skrivila nesreću. S njom se čujem dva puta na dan. Svima se može tako nešto dogoditi, a najvažnije je da smo svi dobro; ja sam na poslu, djeca su u školi i suprug je u redu. Samo je nastala nešto veća materijalna šteta - rekla nam je gradonačelnica Grada Pakraca Anamarija Blažević.

Protiv 35-godišnje vozačice Peugeota policija će podnijeti prijavu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.