Fotografija: 61-godišnjaku je alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola od 2,12 g/kg/Foto: Ranko Suvar/CROPIX (Ilustracija)
61-godišnjaku je alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola od 2,12 g/kg/Foto: Ranko Suvar/CROPIX (Ilustracija)

Građani dojavili policiji da cestom vrluda vidno pijani vozač: "Ovi ga zaustavili pa se šokirali"

"Čovjek je napuhao 2,12 promila. Ovo je primjer dobre reakcije sudionika u prometu koji su prepoznali značaj da se ovu osobu izdvoji iz prometa", kažu iz policijeU ponedjeljak, 14. kolovoza, nešto prije 14 sati policija je zaprimila dojavu građana o vozilu bjelovarskih registarskih oznaka koji od Ivanske ide u smjeru Bjelovara, a koji krivuda po cesti i prijeti opasnost da će izazvati prometnu nesreću.

U Velikom Korenovu je policija zaustavila vozilo kojim je upravljao 61-godišnjak, a kojem je alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola od 2,12 g/kg.

On je priveden u službene prostorije policije gdje je smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenja, a protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Pohvala iz policije

Ovo je primjer dobre reakcije drugih sudionika u prometu koji su prepoznali značaj da se ovu osobu izdvoji iz prometa jer je potencijalna opasnost u prometu za druge sudionike ali i za sebe.

Pohvala osobi koja je dojavila i time spriječila moguću prometnu nesreću, kažu iz policije.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!