Fotografija: Požar su gasili vatrogasci iz Bjelovara/ Foto: Boris Kovačev/CROPIX (ilustracija)


 
Požar su gasili vatrogasci iz Bjelovara/ Foto: Boris Kovačev/CROPIX (ilustracija)  

Gorjela kuća u Hrgovljanima pored Bjelovara, ozlijeđeni vlasnik završio u bolnici

Utvrđeno da je do požara došlo uslijed pregrijavanja električne deke koja je bila uključena na električnu instalaciju. U trenutku nastanka požara na njoj je ležao ozlijeđeni 52-godišnjakSvega nekoliko sati nakon velikog požara u centru Bjelovara, o čemu smo izvještavali OVDJE, na drugom dijelu grada izbio je novi strahoviti požar. Naime, gorila je obiteljska kuća u Hrgovljanima, a 52-godišnji vlasnik zadobio je opekline i završio u bolnici.

Kobna električna deka

- U nedjelju 14. studenog oko 2.35 sati u Bjelovaru, u Ulici Miroslava Krleže došlo je do požara obiteljske kuće u vlasništvo 48-godišnjaka, 52-godišnjaka i 72-godišnjakinje. Tom prilikom u potpunosti je izgorjela jedna soba, dok su ostale prostorije kuće djelomično izgorjele. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Bjelovara, a u požaru je 52-godišnjak zadobio ozljede, odnosno opekline, zbog čega mu je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Bjelovar, izvijestili su iz bjelovarske policije. 

Dodaju i to da je obavljen očevid kojim je utvrđeno da je do požara došlo uslijed pregrijavanja električne deke koja je bila uključena na električnu instalaciju.

Nekoliko stotina tisuća kuna štete

- Deka se nalazila na kauču u spavaćoj sobi, a u trenutku nastanka požara na njoj je ležao ozlijeđeni 52-godišnjak. Nastala materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko stotina tisuća kuna, zaključili su iz Pu bjelovarsko-bilogorske.