Fotografija: Stravičan prizor na mjestu nesreće/Foto: Pakrački list
Galerija
Stravičan prizor na mjestu nesreće/Foto: Pakrački list

FOTO Pijani mladić autom razvalio plinski ventil u Prekopakri: "Vozilo je izgorjelo"

Zbog neprilagođene brzine i korištenja mobitela tijekom vožnje izgubio je nadzor nad vozilom te udario u metalne stupove ograde i plinski ventilU prometnoj nesreći koja se dogodila pola sata iza ponoća u Ulici Matkovac u Prekopakri, samo pukom srećom nitko nije stradao, ali je nastala znatna materijalna šteta.

Kako je izvijestila PU požeško-slavonska, nesreću je skrivio 28-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,46 promila upravljao osobnim automobilom Ulicom Matkovac u Prekopakri.

Oštećenja na kući

- Zbog neprilagođene brzine i nepropisnog korištenja mobitela tijekom vožnje izgubio je nadzor nad vozilom te udario u metalne stupove ograde i plinski ventil. Nakon udara došlo je istjecanja plina i zapaljenja vozila koje je tom prilikom u potpunosti izgorjelo te oštećenja obiteljske kuće u vlasništvu 33-godišnjaka - kažu u policiji.

Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list

Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 28-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!