Fotografija: Policija je pronašla preko tri kilograma marihuane/ Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
Galerija
Policija je pronašla preko tri kilograma marihuane/ Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

FOTO Muškarcu iz okolice Bjelovara u kući pronašli preko tri kilograma marihuane

"U pronađenim biljnim materijama preliminarnim vještačenjem potvrđena je prisutnost THC-a. Pronađeni predmeti su oduzeti od 44-godišnjaka", kažu iz policijeBjelovarski policajci jučer su u popodnevnim satima u okolici Bjelovara kod 44-godišnjaka pronašli preko tri kilograma marihuane.

Marihuana je oduzeta/ Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
Marihuana je oduzeta/ Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

-  Temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru, policijski službenici su izvršili pretragu doma i drugih prostorija kuće u kojoj prebiva 44-godišnjak iz okolice Bjelovara. Pretragom je u kući pronađena staklenka s 4,7 grama biljne materije nalik na marihuanu. U prostoru dvorišne prostorije pronađena je posuda s lišćem nalik na lišće indijske konoplje težine 258,6 grama, posuda s polusuhim vrhovima nalik na vrhove biljke indijske konoplje težine 289,8 grama i 2500 grama polusuhe biljne materije nalik na dijelove biljke indijske konoplje, izvijestili su iz bjelovarske policije.

Oduzeli mu "robu"

Dodaju i to da je u dvorištu pronađeno 6 zasađenih stabljika nalik na stabljike indijske konoplje visine od 190 do 280 centimetara.

Pronađeni predmeti bit će proslijeđeni u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja
Pronađeni predmeti bit će proslijeđeni u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" u Zagrebu/ Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

- U pronađenim biljnim materijama preliminarnim vještačenjem potvrđena je prisutnost THC-a. Pronađeni predmeti su oduzeti od 44-godišnjaka i bit će proslijeđeni u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ u Zagrebu nakon čega slijedi dovršetak kriminalističkog istraživanja i adekvatna prijava protiv počinitelja, zaključili su iz PU bjelovarsko-bilogorske. 

Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku