Fotografija: Foto: Matija Djanjesic/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Matija Djanjesic/CROPIX (Ilustracija)

Filipinac u Bjelovaru zaboravio učvrstiti vrata prikolice kamiona: "Otvorila su se i udarila u auto"

Kako javlja bjelovarsko-bilogorska policija, muškarac (47) je vozio kamion varaždinskih tablica s prikolicom kojoj je istekla prometna dozvolaNepažnja 47-godišnjeg FIlipinca dovela je u ponedjeljak u Bjelovaru do prometne nesreće s materijalnom štetom. 

Kako javlja bjelovarsko-bilogorska policija, Filipinac je vozio kamion varaždinskih tablica s prikolicom kojoj je istekla prometna dozvola. 

To bi samo po sebi ostalo prekršaj da vozač prije nego što je krenuo nije zaboravio pričvrstiti sve dijelove prikolice. Tako su se oko 14:40 sati, dok je on vozio Ulicom 29. rujna, otvorila stražnja desna vrata prikolice. 

Pri otvaranju vrata su silovito udarila u desni stražnji dio automobila bjelovarskih registracija koji je bio propisno pakiran u toj ulici. Nastala je materijalna šteta na vozilu. 

Kako kažu u policiji, 47-godišnjem vozaču su izdane obavijesti o počinjenim prekršajima iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama s rokom plaćanja od tri dana. Zbog isteka važenja prometne dozvole prikolice privremeno je oduzeta registarska pločica.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!