Fotografija: Dvojica sudionika tučnjave su pobjegla s mjesta događaja/Foto: Ronald Goršić/CROPIX (ilustracija)
Dvojica sudionika tučnjave su pobjegla s mjesta događaja/Foto: Ronald Goršić/CROPIX (ilustracija)

Dvojica završila u bolnici nakon tučnjave u bjelovarskom kafiću

Fizički sukob se nastavio i izvan ugostiteljskog objekta na parkirališnom prostoru - kažu u policiji i dodaju kako su se do dolaska policajaca dvojica sudionika tučnjave udaljili s mjesta događajaDvojica muškaraca u dobi od 31 godine zatražili su liječničku pomoć nakon tučnjave koja se jučer oko 21.40 sati dogodila u kafiću u Ulici Jurja Haulika u Bjelovaru.

Policija je izvjestila kako je sve krenulo kada su se 42-godišnji muškarac i 31-godišnjak nakon svađe u kafiću potukli.

Optužni prijedlog

- U fizički sukob umiješao se 45-godišnjak, koji je šakama udarao 31-godišnjaka te još jednog 31-godišnjaka koji je stao u njegovu obranu. Fizički sukob se nastavio i izvan ugostiteljskog objekta na parkirališnom prostoru - kažu u policiji i dodaju kako su se do dolaska policijskih službenika 42-godišnjak i 45-godišnjak udaljili.

Na mjesto događaja došla je i ekipa hitne medicinske pomoći Bjelovar, koja je dvojicu 31-godišnjaka prevezla u Opću bolnicu Bjelovar na pružanje liječničke pomoći.

Protiv 42-godišnjaka, 45-godišnjaka i 31-godišnjaka zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.