Fotografija: Obojica muškaraca zaradili su prijave/ Foto: Damir Krajac/CROPIX (ILUSTRACIJA)
Obojica muškaraca zaradili su prijave/ Foto: Damir Krajac/CROPIX (ILUSTRACIJA)

Dvojica pijanih muškaraca potukla se u kafiću u Pakracu. Mlađi uhićen zbog vrijeđanja policajaca

28-godišnjak je bio pod utjecajem alkohola od 1,01 promila, dok je kod 24-godišnjaka utvrđena koncentracija alkohola od 2,06 promila, kažu iz policijeDvojica pijanih muškaraca potukla u nedjelju ujutro potukla su se u jednom pakračkom kafiću, a strasti je morala smirivati policija. Međutim, tijekom njihovog postupanja mlađi muškarac (24) vrijeđao je policajce, zbog čega je i uhićen.

- U nedjelju 15. svibnja, oko 0.45 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici u ugostiteljskom objektu, 24-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,06 promila i 28-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,01 promila su se verbalno i tjelesno sukobili, a prilikom postupanja policijskih službenika 24-godišnjak je omalovažavao i vrijeđao policijske službenike. 24-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, izvijestili su iz PU požeško-slavonske.

Iz policije dodaju i to da protiv oba počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.