Fotografija: Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ilustracija)
Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ilustracija)

Dvojica muškaraca potukli se ispred kafića u Čazmi: "Udarali su jedan drugog gdje god su stigli"

Ubrzo je na mjesto događaja stigla i policija, no mlađi sudionik tučnjave ni njih nije htio poslušati da prestane s napadima na starijegIako nije poznat povod sukoba, jasno je da je svemu kumovao alkohol. 

Naime, kako javlja bjelovarsko-bilogorska policija, jučer, 25. ožujka oko 18 sati i 30 minuta na parkiralištu ugosteljskog objekta u Ulici braće Radića u Čazmi posvađali su se, a potom i potukli udarajući jedan drugoga po glavi i tijelu 29-godišnjak i 30-godišnjak.

Ubrzo je na mjesto događaja stigla i policija, no mlađi sudionik tučnjave ni njih nije htio poslušati da prestane s napadima na starijeg pa su ga morali savladati i dovesti u policijsku postaju. Kako je bio alkoholiziran smješten je u posebnu prostoriju do otriježnjenja. 

- Protiv 29-godišnjaka i 30-godišnjaka slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - izvijestili su iz policije ne navodeći je li u sukobu "usijanih glava" netko od dvojice sudionika ozlijeđen. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!