Fotografija: Foto: Ronald Gorsic/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Ronald Gorsic/CROPIX (Ilustracija)

DVOJE MRTVIH Upao u kuću bivše partnerice: nju ozlijedio, curica umrla, njega pregazio auto

Rastrojenog počinitelja je na obilaznici pokosio auto dok je hodao kolnikom te ga na mjestu usmrtio. U tijeku je policijski očevidStrašne scene odvijale su se kasno sinoć u jednoj kući na II. Kanalskom putu na zagrebačkom Kozari putu i koje za posljedicu imaju smrt jednoipolgodišnje curice, a nedugo potom i počinitelja tog užasa, javlja Jutarnji list.

Kako neslužbeno doznajemo, sinoć oko 20.30 sati G.P. (41) je došao u kuću u kojoj živi njegova bivša 41-godišnja partnerica s djetetom.

Izbila je žestoka svađa među bivšim supružnicima tijekom koje je on, prema informacijama Jutarnjeg lista, na nesretnu ženu navalio oštrim predmetom.

Pritom se nije libio nanijeti i stravične ozljede djetetu tako da su, nedugo nakon njegova bijega, majka i djete prevezeni u zagrebačke bolnice.

Međutim, kako doznajemo, djetetu nažalost nije bilo spasa unatoč intenzivnim naporima liječničkog tima.

A rastrojeni počinitelj se, kako doznajemo, udaljio u nepoznatom pravcu kroz kvart te je završio na zaobilaznici gdje je, pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, na njega naletilo nepoznato vozilo dok je hodao kolnikom te ga na mjestu usmrtilo.

U tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog svirepog čina, a više informacija u rekonstruiranju horora dati će nesretna 41-godišnjakinja nakon što joj to dopusti zdravstveno stanje.

Iz PU zagrebačke kažu da će o slučaju izdati priopćenje.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!