Fotografija: Prava drama odvijala se u Gorenjem Dragancu/ Foto: Robert Fajt/CROPIX (ilustracija)
Prava drama odvijala se u Gorenjem Dragancu/ Foto: Robert Fajt/CROPIX (ilustracija)

Dvije žene urlale na muškarca, a potom istukle i izvrijeđale drugu ženu

Starija žena koja je tukla 41-godišnjakinju na tome nije stala već joj je i izgrebala automobilPrava drama odvijala se u subotu ujutro u Gorenjem Dragancu, pokraj Čazme. Naime, prema izvješću PU bjelovarsko-bilogorske dvije žena i jedan muškarac na dvorištu su najprije vikali na drugog muškaraca, a potom su i fizički nasrnuli na drugu ženu.

- U subotu, 10. listopada, nešto prije 10 sati, u Gornjem Dragancu, na dvorištu su se zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa najprije verbalno sukobili 53-godišnjakinja, 73-godišnjakinja i 58-godišnjak s jedne strane te 39-godišnjak s druge strane tako što su glasno vikali. U jednom trenutku 73-godišnjakinja i 53-godišnjakinja tjelesno napale 41-godišnjakinju udarivši ju i vrijeđajući je pogrdnim riječima, izvijestili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Nastradao i automobil

Starija žena koja je tukla 41-godišnjakinju na tome nije stala već joj je, kako doznajemo, i izgrebala automobil.

- Tom prilikom 73-godišnjakinja je oštetila i osobni automobil koji koriste 39-godišnjak i 41-godišnjakinja. Protiv svih četvero počinitelja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira slijedi optužni prijedlog nadležnom sudu, zaključili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.