Fotografija: Foto: Srđan Vrančič/CROPIX (ilustracija)
Galerija
Foto: Srđan Vrančič/CROPIX (ilustracija)

Dva vozila udarila jelena na cesti kod Đulovca: "Životinji nije bilo spasa, vozač završio u bolnici"

Prilikom udara u teretni automobil puklo je vjetrobransko staklo i životinja je pala u unutrašnjost automobila gdje je i uginula - kažu u policijiJedan je jelen smrtno stradao, a 39-godišnji vozač je srećom samo lakše ozlijeđen u nevjerojatnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 22 sata u nenaseljenom dijelu ceste između Đulovca i Kravljaka. 

Kako je izvijestila PU bjelovarsko-bilogorska, 35-godišnjak je upravljao osobnim automobilom, đakovačkih registarskih oznaka, nenaseljenim dijelom državne ceste iz Đulovca prema Kravljaku na kojoj je postavljena signalizacija opasnosti za divljač na cesti.

Udario u vjetrobransko staklo

Negdje oko 22 sata iz desnog putnog jarka iskočio je jelen kojeg je auto udario svojim prednjim dijelom.

- Od udarca životinja je odbačena u lijevu stranu i udarila u vjetrobransko staklo i krov teretnog automobila, osiječkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 39-godišnjak. Prilikom udara u teretni automobil puklo je vjetrobransko staklo i životinja je pala u unutrašnjost automobila gdje je i uginula - kažu u policiji.

Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

39-godišnji vozač teretnog automobila je ozlijeđen i vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu Virovitica gdje su mu utvrđene lake tjelesne ozljede.