Fotografija: Foto: Damjan Tadic/CROPIX (ilustracija)
 
Foto: Damjan Tadic/CROPIX (ilustracija)  

DRAMA KOD DARUVARA Pijana porezala nožem partnera i prijetila da će ga zaklati žaračem

Osim što ga je porezala nožem, pijana žena ga je šakama izudarala po prsima i trbuhu. U krvi je imala više od 2 promilaBjelovarčanka u dobi od 56 godina uhićena je i privedena pritvorskom nadzorniku jer je prije tjedan dana u kući u okolici Daruvara prijetila svom tri godine starijem partneru da će ga zaklati metalnim žaračem, a zatim ga porezala kuhinjskim nožem.

Kako smo neslužbeno doznali, žena je tog dana u krvi imala više od 2 promila alkohola.

Žaračem po vratu

Općinsko državno odvjetništvo nam je na naš upit odgovorilo da su 16. veljače 2022. proveli dokaznu radnju prvog ispitivanja uhićene hrvatske državljanke rođene 1967. godine zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo prijetnje, kazneno djelo tjelesne ozljede i kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Isto tako su nas izvijestili kako je žena 13. veljače svog partnera ozlijedila udarcima metalnim žaračem po ramenu i nadlaktici, a nakon toga je istim tim žaračem povlačila po njegovom vratu prijeteći da će mu prerezati grkljan.

Razbila staklo na vratima

- 15. veljače 2023. fizički ga je napala udarivši ga više puta zatvorenom šakom u predjelu prsa i trbuha, te metalnim žaračem pokazivala gestu ispred njegovog vrata kao da će mu prerezati vrat, nakon čega je manjim kuhinjskim nožem porezala oštećenika u predjelu desne šake, uslijed čega je isti zadobio tjelesne ozljede - poručili su iz Općinskog državnog odvjetništva dodajući kako je muškarac uspio izaći iz kuće i zaključati vrata nakon čega mu je ona razbila staklo na ulaznim vratima kuće.

Na mjesto događaja stigli su daruvarski policajci koji su ženu uhitili i priveli u svoju postaju. Nakon kriminalističkog istraživanja odvedena je pritvorskom nadzorniku u Bjelovaru.

Mjere opreza

- Zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela 56-godišnjakinji su rješenjem Općinskog državnog odvjetništva izrečene mjere opreza iz čl. 98. st. 2. t. 4. i 5. ZKP-a jer se svrha istražnog zatvora može uspješno ostvariti blažim mjerama u vidu mjera opreza - ističu iz bjelovarskog Općinskog držvanog odvjetništva.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!