Fotografija: Djevojke su krale artikle iz neimenovanog trgovačkog centra u Bjelovaru/Foto: Paun Paunović/CROPIX (ilustracija) 
Djevojke su krale artikle iz neimenovanog trgovačkog centra u Bjelovaru/Foto: Paun Paunović/CROPIX (ilustracija)  

Djevojke u trgovačkom centru u Bjelovaru krale hranu: "Vidjeli ih zaštitari i pozvali policiju"

Budući da se krađe ovako male vrijednosti ne progone po službenoj dužnosti, zaradile su samo prijavu jer nisu imale osobne iskazniceDvije djevojke u dobi od 20 i 24 godine privedene su jer su u trgovačkom centru u Bjelovaru ukrale proizvode u vrijednosti nekoliko desetaka eura. 

No, iako bi prva pomisao bila da su djevojke krale parfeme ili odjeću, jer to su najčešći slučajevi, ovog puta nije bilo tako budući da su djevojke krale - hranu. 

Kako je izvijestila bjelovarsko-bilogorska policija, krađa se dogodila u utorak oko 18 sati i 20 minuta u ulici Vlahe Paljetka u kojoj se nalazi više trgovina. Krađu su primijetili djelatnici zaštitarske službe, uočivši da djevojke skrivaju prehrambene artikle ispod odjeće. Zaustavili su ih te obavijestili policiju. 

Kako djevojke kod sebe nisu imale dokumente, privedene su u postaju radi utvrđivanja identiteta. Naposljetku su završile samo sa prekršajnom prijavom zbog nenošenja osobne iskaznice uz sebe, budući da se krađe ovako male vrijednosti ne progone po službenoj dužnosti. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!