Fotografija: Očevid su obavili policajci iz Daruvara/Foto: Joško Ponoš/CROPIX (ilustracija)
Očevid su obavili policajci iz Daruvara/Foto: Joško Ponoš/CROPIX (ilustracija)

Djevojka teško stradala u nesreći u Bastajima, 15-godišnja putnica lakše ozlijeđena

Na mjesto nesreće odmah su stigli policajci iz Daruvara i djelatnici daruvarske Hitne medicinske pomoći koji su ozlijeđene prevezeli u Opću bolnicu Virovitica
Jedna je ženska osoba teško, a druga lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 14.50 sati u Velikim Bastajima.

Policija je izvjestila kako je 20-godišnja djevojka upravljala osobnim autom slatinskig registracija kroz Velike Bastaje u smjeru Maslenjače. Na prednjem sjedalu nalazila se 15-godišnja djevojčica, a na stražnjem 42-godišnji muškarac.

Udarila u spomenik

"Dolaskom u nenaseljeni dio mjesta Veliki Bastaji i izlaskom iz zavoja udesno, 20-godišnjakinja nije brzinu kretanja prilagodila osobinama i stanju ceste, vidljivosti i preglednosti, atmosferskim prilikama (kolnik mokar uslijed kiše koja pada) i stanju vozila te je vozilom prešla na drugu prometnu traku gdje je zahvatila lijevu bankinu te prednjim dijelom vozila udarila u betonski spomenik. Došlo je do rotiranja vozila koje je potom sletjelo s kolnika na travnatu površinu", kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj.

Na mjesto nesreće odmah su stigli policajci iz Daruvara i djelatnici daruvarske Hitne medicinske pomoći koji su ozlijeđene prevezeli u Opću bolnicu Virovitica. 

Zadržana na liječenju

Liječničkim pregledom je utvrđeno kako je 20-godišnja vozačica zadobila teške tjelesne ozljede koja j zbog kojih je zadržana na liječenju, dok je 15-godišnja putnica lakše ozlijeđena.

Protiv 20-godišnjakinje slijedi obavezni prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja.