Fotografija: 
Foto: Mate Piskor/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Mate Piskor/CROPIX (Ilustracija)

Djelatnici Općine čistili kuću koju su naslijedili pa pronašli dvije ručne bombe

Na mjesto događaja izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji je utvrdio da se radi o ručnim bombama M 75. Bombe su pohranjene u skladište ubojite opreme do uništenja, kažu u policijiVELIKI GRĐEVAC - Na pravo iznenađenje naišli su djelatnici Općine Veliki Grđevac čisteći jednu kuću koja je u njihovom vlansištvu.

Kako javljaju iz PU bjelovarsko - bilogorske, u ponedjeljak, 6. veljače oko 13 sati policiji je prijavljeno da su djelatnici Općine Veliki Grđevac prilikom čišćenje kuće u njihovom vlasništvu u Velikom Grđevcu, u Ulici Franciškovića Ignaca pronašli dvije bombe.

Ručne bombe

-Na mjesto događaja izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji je utvrdio da se radi o ručnim bombama M 75, a koje je na siguran način izuzeo. Bombe su pohranjene u skladište ubojite opreme do uništenja, kažu u policiji i savjetuju građanima pronađu li bilo kakva neeksplodirana eksplozivna sredstva ili njihove dijelove, da bez odgode nazovu 192 kako bi se takva sredstva sigurno uklonila iz okoline.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku