Fotografija: 45-godišnjak je svoju suprugu prvo ošamario i raskrvario joj nos, a onda ju je nokautirao/snimio: Miroslav Kiš/arhiva CROPIX
45-godišnjak je svoju suprugu prvo ošamario i raskrvario joj nos, a onda ju je nokautirao/snimio: Miroslav Kiš/arhiva CROPIX

Divljački izmlatio svoju suprugu i slomio joj dva rebra

Muškarac se sumnjiči da je 2. studenog 2018. godine u okolici Čazme više puta ošamario svoju suprugu i raskrvario nos, a onda ju je tako snažno udario u glavu da se ona samo strovalila na dvosjedOptužno vijeće Općinskog suda u Bjelovaru napokon je potvrdilo optužnicu protiv 45-godišnjeg M.F.-a kojeg se tereti za nanošenje teških ozljeda svojoj supruzi.

Muškarac se sumnjiči da je 2. studenog 2018. godine u okolici Čazme više puta ošamario svoju suprugu da joj je raskrvario nos, a onda ju je tako snažno udario u glavu da se ona samo strovalila na dvosjed.

Nakon toga ju je, stoji u optužnici, šakama izudarao po glavi, a kada je digla ruke da si zaštiti glavu, izudarao ju je po stražnjoj lijevoj strani prsnog koša, slomivši joj dva rebra. Muškarac se tijekom ispitivanja branio šutnjom, a hoće li se tako braniti i na sudu, ostaje za vidjeti. Optužnica se više od dvije godine nije mogla potvrditi jer su odvjetnici okrivljenog uporno tvrdili kako nema dokaza da je njihov klijent to učinio.