Fotografija: Tri automobila sudarila su se u Kipu pokraj Daruvara/Foto: Čitatelj
Tri automobila sudarila su se u Kipu pokraj Daruvara/Foto: Čitatelj

DETALJI NESREĆE U KIPU Brzina kumovala lančanom sudaru u kojem je ozlijeđeno dijete

Osim 11-godišnjem djetetu, liječnička pomoć u pakračkoj bolnici pružena je i 30-godišnjoj vozačici jednog od triju vozila koji su sudjelovali u sudaruPolicija je objavila detalje nesreće koja se jučer oko 15.15 sati dogodila u Kipu, o čemu smo već pisali OVDJE.

Kako kažu, do nesreće je došlo kada je 52-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom daruvarskih registarskih oznaka zbog brzine neprilagođene osobina i stanju kolnika te gustoći prometa prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio osobnog automobila. Njime je upravljala 30-godišnjakinja koja je usporavala vožnju jer je ispred nje automobil skretao na prilazni most kuće.

Zaradili prijave

- U trenutku udara u stražnji dio automobila kojim je upravljao 52-godišnjak, udario je osobni automobil daruvarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 44-godišnjak, koji također nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i osobnima kolnika i gustoći prometa. U nesreći su ozlijeđene 30-godišnja vozačica i dijete koje se kao putnik nalazilo u automobilu kojim je upravljao 44-godišnjak - kažu u policiji.

Ozlijeđeni su vozilom hitne medicinske pomoći prevezene u  Opću županijsku bolnicu Pakrac, a protiv 52- godišnjaka i 44-godišnjaka slijedi podnošenje odgovarajuće prijave prema Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.   

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!