Fotografija: Prizor s mjesta nesreće u Galovcu/Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
Prizor s mjesta nesreće u Galovcu/Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

DETALJI NESREĆE U GALOVCU Fiatom se zabio u traktor, čovjek pao s traktora i teško stradao

Nesreću je skrivio 65-godišnji vozač Fiata bjelovarskih oznaka koji je u nesreći lakše ozlijeđen, kažu u policijiPutnik na traktoru teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se jučer oko 20.30 sati dogodila u Galovcu kod Bjelovara.

Kako je izvijestila PU bjelovarsko-bilogorska, nesreću se skrivio 65-godišnji vozač Fiata bjelovarskih oznaka koji se nije kretao sredinom obilježene prometne trake.

Materijalna šteta

- Prednjim dijelom vozila udario je u zadnji lijevi kotač traktora marke Torpedo, bjelovarskih registarskih oznaka, za kojeg je bila priključena prikolica. Traktorom je upravljao 28- godišnjak, a kao putnik na traktoru nalazio se 52-godišnjak koji je nakon udara pao na kolnik - kažu u policiji dodajući kako je 52-godišnji putnik na traktoru teško ozlijeđen dok je 65-godišnji vozač lakše ozlijeđen, a na vozilima je nastala materijalna šteta.

Očevid su obavili policajci PU bjelovarsko-bilogorske, promet je za to vrijeme bio obustavljen, a vozila su se preusmjeravala preko Obrovnice prema Starim Pavljanima.

Neslužbeno doznajemo je teško ozlijeđenom muškarcu slomljena noga.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!