Fotografija: Očevid prometne nesreće koja se dogodila danas oko 10 sati na izlazu iz Daruvara/Foto: Ivan Gašpar/MojPortal.hr
Galerija
Očevid prometne nesreće koja se dogodila danas oko 10 sati na izlazu iz Daruvara/Foto: Ivan Gašpar/MojPortal.hr

DETALJI NESREĆE U DARUVARU Pripiti vozač Opela prešao u suprotnu traku i zabio se u BMW

Vozač BMW-a prevezen je u pakračku bolnicu, a vozaču Opel Merive alkotestom je utvrđena koncentracija alkohola od 0,66 promilaPoznati su detalji prometne nesreće koja se danas oko 10 sati ujutro dogodila na izlazu iz Daruvara.

Kako nam je rekao načelnik Policijske postaje Daruvar Dalibor Čajsa, nesreću je skrivio 62-godišnji vozač Opel Merive bjelovarskih oznaka koji se kretao iz smjera Daruvara prema Doljanima.

Foto: Ivan Gašpar/MojPortal.hr
Foto: Ivan Gašpar/MojPortal.hr

- Dolaskom do prijevoja kod kućnog broja 94, djelomično je prešao na suprotnu kolničku traku kojom se iz suprotnog smjera kretao 65-godišnji vozač BMW-a daruvarskih registracija. Došlo je do udara prednjeg lijevog dijela Opel Merive u prednji lijevi dio BMW-a nakon čega su oba vozila sletjela s ceste - kazao nam je načelnik Čajsa dodajući kako je vozaču Opel Merive alkotestom utvrđena koncentracija alkohola od 0,66 promila.

Foto: Ivan Gašpar/MojPortal.hr
Foto: Ivan Gašpar/MojPortal.hr

Vozač BMW-a prevezen je vozilom Hitne medicinske pomoći u pakračku bolnicu gdje su mu, prema još neslužbenim informacijama, utvrđene lake tjelesne ozljede.

Protiv vozača Opel Merive koji je skrivio ovu prometnu nesreću slijedi prekršajni nalog.

Promet se na tom dijelu ceste nakon nesreće i za vrijeme trajanja očevida odvijao naizmjenično jednom kolničkom trakom, a sada se opet može voziti normalno. No, vozači se upozoravaju da će se promet opet odvijati naizmjenično kada vučna služba bude izvlačila vozila iz putnog jarka.