Fotografija: Vozač je ozlijeđen/Foto: Snimio čitatelj
Vozač je ozlijeđen/Foto: Snimio čitatelj

Detalji nesreće u Bjelovaru: "Vozač quada izbjegavao biciklistu pa se zabio u auto. Ozlijeđen je"

Pri izbjegavanju biciklista koji je prelazio pješački, vozač (29) je izgubio nadzor nad upravljačem, zarotiro se, prešao na suprotnu kolničku traku i udario u auto.BJELOVAR - Policija je objavila detalje nesreće koja se dogodila jučer ujutro u BJelovaru, a u kojoj je ozlijeđen vozač quada.

Kako javljaju, oko 08.45 sati, u Bjelovaru, 29-godišnji muškarac je upravljao radnim strojem bjelovarskih registarskih oznaka, kojim je vukao laku prikolicu krećući se Ulicom Mirka Bogovića.

Prešao u suprotnu traku

- Dolaskom neposredno do raskrižja s Ulicom Antuna Mihanovića i obilježenog pješačkog prijelaza uslijed neprilagođene brzine kretanja, u cilju izbjegavanja bicikliste koji je prelazio pješački prijelaz, izgubio je nadzor nad upravljačem radnog stroja i u nekontroliranom kretanju došlo je do zanošenja, podizanja lijevih pneumatika od kolnika i njegovog rotiranja te prelaska na suprotnu kolničku traku.

Pri tom je prednjim desnim dijelom radnog stroja udario u prednji lijevi dio osobnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka s kojim je upravljala 27-godišnja vozačica koja je vozilom kretala Ulicom Mirka Bogovića iz suprotnog smjera, a koja je neposredno prije raskrižja i pješačkog prijelaza usporavala vožnju, pojašnjavaju u policiji.

Čeka ga prijava

U prometnoj nesreći tjelesne ozljede zadobio je 29-godišnji vozač koji je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar poradi pružanja liječničke pomoći. Po zaprimanju bolničke prijave s kvalifikacijama ozljeda slijedi adekvatna prijava.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!