Fotografija: Foto: PU bjelovarsko-bilogorska (ilustracija)
Foto: PU bjelovarsko-bilogorska (ilustracija)

Daruvarčanka na šanku kafića ostavila kutijicu sa speedom i ecstasyem

38-godišnjakinja je potvrdila da je pronađena kutijica s drogom njena i protiv nje slijedi podnošenje optužnog prijedloga Prekršajnom odjelu općinskog suda u BjelovaruDaruvarčanka od 38 godina zaradila je optužni prijedlog jer je u jednom kafiću u centru Daruvara ostavila kutijicu s drogom.

Naime, kako je izvijestila PU bjelovarsko-bilogorska, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 38-godišnjakinja iz Daruvara, tijekom izlaska 20./21. listopada, na šanku ugostiteljskog objekta u na Trgu kralja Tomislava u Daruvaru ostavila metalnu kutijicu u kojoj se nalazio PVC smotuljak ispunjen praškastom materijom nalik na drogu speed i dvije tablete nalik na drogu ecstazy.

Priznala da je njezino

- Preliminarnim testiranjem potvrđeno je da se radi o drogi speed i MDMA. 38-godišnjakinja je potvrdila da je pronađena kutijica s drogom njena i protiv nje slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenog prekršaja iz članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga Prekršajnom odjelu općinskog suda u Bjelovaru - kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!