Fotografija: Foto: George Milton/PEXELS (ilustracija)
Foto: George Milton/PEXELS (ilustracija)

Daruvarčaninu obećao zaradu na kladionici pa ga pokrao: "Uplati 150 eura i dobit ćeš 15.000"

Mladić je još dodatno uplatio nešto malo manje od 1500 eura, a kako obećani dobitak nije dobio, smatra se prevarenim, kažu u policijiMladić (20) s daruvarskog područja prijavio je daruvarskoj policiji da ga je prevarila nepoznata osoba.

Naime, kako je mladić ispričao policajcima, on je unazad mjesec dana preko Facebooka stupio u kontakt s njemu nepoznatom osobom s kojom je dogovorio klađenje na kladionici susjedne države.

Policija opet upozorava

- Obećano mu je da će za iznos od 150 eura dobiti siguran dobitak od 15 tisuća eura. Dodatno je on još uplatio nešto malo manje od 1500 eura, a kako obećani dobitak nije dobio, smatra se prevarenim - kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj i napominju kako je ovo još jedna u nizu prijevara na koje posebno moraju upozoriti.

Rizična poslovanja

Iz policije apeliraju i savjetuju svima onima koji dobiju bilo kakve ponude koje zvuče primamljivo da ne ulaze u takva rizična poslovanja, a ako nešto i dobijete, onda to sigurno ne trebate dodatno platiti.

- Uvijek imajte na umu da nema olako i brzo zarađenog novca, a da netko drugi tu nema svoj interes - poručuju iz policije.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!