Fotografija: Policije i dalje poziva građane da dragovoljno predaju oružje/Foto: Antonio Balic/CROPIX (Ilustracija)
Policije i dalje poziva građane da dragovoljno predaju oružje/Foto: Antonio Balic/CROPIX (Ilustracija)

Daruvarčanin policiji predao zračnu pušku, pušku ručnog rada i 350 komada raznog streljiva

I dalje pozivamo sve one koji još uvijek čuvaju nelegalno oružje, streljivo, minsko-eksplozivna sredstva i druge nedozvoljene predmete da ih predaju policiji bez straha od kazne, poručuju iz policijeDARUVAR - Daruvarski policajci jučer su preuzeli dvije puške i hrpu streljiva.

Naime, kako piše u policijskom izvješću PU bjelovarsko - bilogorske, u utorak 19. travnja, građanin iz Daruvara je u sklopu kampanje „Manje oružja, manje tragedija“ policijskim službenicima dragovoljno predao zračnu pušku, pušku ručnog rada te 350 komada streljiva različitog kalibra.

Bez straha od kazne

-Zahvaljujemo svim građanima koji su dosad sudjelovali u akciji "Manje oružja, manje tragedija" te i dalje pozivamo sve one koji još uvijek čuvaju nelegalno oružje, streljivo, minsko-eksplozivna sredstva i druge nedozvoljene predmete da ih predaju policiji bez straha od kazne.  

Molimo građane da ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o svojoj namjeri predaje obavijeste policiju na broj 192. Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način, poručuju iz policije.