Fotografija: 
Grubišnopoljska je ostala bez svog auta i bez novca/Foto: Duje Klaric/CROPIX (Ilustracija)
Grubišnopoljska je ostala bez svog auta i bez novca/Foto: Duje Klaric/CROPIX (Ilustracija)

Dala auto bivšem da ga odveze majstoru na servis. On ga prepisao na sebe pa prodao

Budući da mu nije dala punomoć niti je što potpisala, smatra da je 40-godišnjak krivotvorio kupoprodajni ugovor te tako dobio vlasništvo nad njezinim automobilom kojeg je prodao, kažu u policijiGRUBIŠNO POLJE - Neobičan incident dogodio se ovih dana u Grubišnom Polju. Naime, žena je svoj automobil predala muškarcu koji joj je obećao da će ga odvesti na servis. Umjesto toga, prepisao ga je na sebe i potom prodao. O svemu joj je poslao fotografiju kao dokaz.

Prijavila ga

Kako piše u policijskom izvješću PU bjelovarsko - bilogorske, u ponedjeljak 20. ožujka u Policijskoj postaji Grubišno Polje, 36-godišnjakinja je podnijela kaznenu prijavu zbog kaznenog djela „Krivotvorenje isprave“ iz članka 278. stavka 1. Kaznenog zakona.

-U prijavi je navela da je u četvrtak 16. ožujka dala svoj osobni automobil Opel daruvarskih registracijskih oznaka 40-godišnjaku da ga odveze majstoru na servis. U poslijepodnevnim satima dobila je njegovu poruku da je prepisao automobil na sebe te joj je poslao fotografiju prometne dozvole i rekao joj da je otišao u Zagreb. 20. ožujka dobila je njegovu poruku u kojoj je napisao da je automobil prodao.

Krivotvorio ugovor

Budući da mu nije dala punomoć niti je što potpisala, smatra da je 40-godišnjak krivotvorio kupoprodajni ugovor između sebe i nje te tako dobio vlasništvo nad njezinim automobilom kojeg je prodao, kažu u policiji.

Nastalu štetu oštećena procjenjuje na više tisuća eura. U vezi navedenog, slijedi kriminalističko istraživanje.

Neslužbeno doznajemo kako je riječ o nesređenim obiteljskim odnosima, odnosno akteri ove priče u bivšem su obiteljskom odnosu. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!