Fotografija: Foto: Jakov Prkic/CROPIX, Vladimir Dugandzic/CROPIX, Goran Sebelic/CROPIX (Ilustracije)
Foto: Jakov Prkic/CROPIX, Vladimir Dugandzic/CROPIX, Goran Sebelic/CROPIX (Ilustracije)

"Crni dan" za prometne znakove: "Tri vozača udarila u njih u Bjelovaru, Garešnici i Rogoži"

U prometnim nesrećama nema ozlijeđenih osoba, jednom vozaču je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna dok se za dvojicom koja su se udaljila s mjesta nesreće i dalje tragaU tri prometne nesreće koje su se u razmaku od svega petnaestak sati dogodile na bjelovarsko-bilogorskom području stradala su tri prometna znaka.

Srećom, kako je izvijestila policija, prema zsad dostupnim informacijama niti u jednoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

Prva se dogodila 6. siječnja 55 minuta nakon ponoći u Bjelovaru, na raskrižju Ulice Jurja Haulika  i Ulice Augusta Šenoe gdje je policiji još nepoznati vozač prilikom skretanja udario vozilom u rasvjetni stup i prometni znak na kojima je nastala materijalna šteta. Vozač je napustio mjesto događaja pa ga policija traži kako bi mu naplatila odgovarajuću kaznu. 

Svima novčane kazne

Druga se nesreća dogodila istoga dana u Garešnici oko 15 sati i 30 minuta. Automobilom bjelovarskih registarskih oznaka Moslavačkom je ulicom upravljao 21-godišnjak te je na desnoj strani kolnika izgubio kontrolu nad upravljačem, i zabio se u prometni znak.

Njemu je na mjestu događaja naplaćena kazna zbog počinjenog prekršaja.

Samo sat vremena kasnije slična se nesreća dogodila u Rogoži kod Garešnice. Još jedan vozač kojeg policija traži jer je pobjegao s mjesta nesreće zbog prebrze je vožnje sletio s kolnika i udario u prometni znak.

I njemu će policajci, kada ga pronađu, uručiti prekršajnu prijavu i odgovarajuću novčanu kaznu.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!